Om

Gla Forest Outdoor

Experience Nature

 

Gla Forest Outdoor är ett lokalt företag sprunget ur ideér och tankar om att hitta tillbaka till enkelheten i både naturen och livet i stort. Vi är belägna i ett av Sveriges största naturreservat, Glaskogen. Området är känt för alla sina sjöar och vattendrag samt många mil av vandringsleder. Vi har lokal förankring med våra guider vilket ger oss unika möjligheter att hitta just det du söker. Det kan kan vara allt från vandring, fiske, kanotturer eller varför inte bara en middag som serveras i det fria.

 

Vår idé är att hålla allt enkelt och med känsla av äkthet och kvalité i det vi gör. Här kommer du hitta en strävan efter harmoni, långt från vardagens stress och måsten!

 

Jag som driver företaget heter Christina och är född och uppvuxen i området. Förutom en utbildning inom friluftsturism så har jag lång erfarenhet av vistelse i skog och mark, främst genom att jag sedan barnsben haft det som mitt stora intresse, sommar som vinter.

 

Är du intresserad av att vi tillsammans syr ihop ett paket av upplevelser så kontakta mig, det kan gälla turer sommar & vinter!

 

Gla Forest Outdoor

Experience nature

Kontaktinformation

 

Christina Eneroth

mob tfn: +46(0)73-1833791

epost: info@glaforestoutdoor.se

 

Adress:

Gla Forest Outdoor

Spässerud Hagen

670 20 Glava Sweden